ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Εφαρμογή σε προϊόντα με μαγιά ή χημικής διόγκωσης
Προτεινόμενος τύποι : Flavomix BP700 & Flavomix ACE
• Κρουασάν
• Cake & muffins
• Πίτες και τορτίγιες
• Ψωμάκια (sandwich, brioche)
• Ψωμί Τοστ
Προτεινόμενος τύπος για τον περιορισμό της τάγγισης των λιπαρών οξέων : Flavomix ACETM
Εφαρμογές:
• Γεμίσεις με βάση το νερό
• Γλυκά Spreads
• Μαρμελάδες & ζελέ
• Γλυκά εμποτισμένα με σιρόπι (μπακλαβάς, κανταΐφι)
• Κρέμες ζαχαροπλαστικής (στιγμιαία – βαυαρικού στιλ – κρέμα σοκολάτας)
Κατάλληλες λύσεις για παράταση της διάρκειας ζωής:
• Flavomix BCTM
• Flavomix BNTM
• Flavomix ΜP700TM