Συστατικά ΤροφίμωνΚακάο σε σκόνη

ΦΥΣΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ (ULTRA LOW FAT 0-2%)

Η σκόνη κακάο λαμβάνεται μέσω εξώθησης, συμπίεσης, εκχύλισης και κονιορτοποίησης αμιγώς κόκκων κακάο από την Δυτικής Αφρική.

Κατάλληλο για προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες

Ενδεικτικές Εφαρμογές:

• Σοκολατούχο γάλα
• Vegan ροφήματα
• Γεμίσεις ζαχαροπλαστικής (Κακάο, Φουντουκιού κ.α)
• Μπάρες δημητριακών με κακάο

ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ  (ULTRA LOW FAT 0-2%)

Προσδίδει  χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα στα τελικά προϊόντα χωρίς να επηρεάζει τη γεύση τους.

  • Παραγωγή τύπου μπισκότων “Oreo”
  • Γεμίσεις ζαχαροπλαστικής (Κακάο, Φουντουκιού κ.α)
Pieces,Of,Dark,Chocolate,On,White,Background.
Lamphun,,Thailand,-,November,3,,2019:,Oreo,Biscuits,With,Crumbs
Croissants,With,Chocolate,Cream,On,White,Background