Οργανικό Φιλτράρισμα

Βιομηχανικός Τομέας

Βοηθητικά φιλτραρίσματος κυτταρίνης

Εξαιρετικές ιδιότητες διαχωρισμού & Οικονομικά πλεονεκτήματα

Η χρήση βοηθητικών φιλτραρίσματος κυτταρίνης είναι έως και 70% μικρότερη σε σύγκριση με ορυκτά προϊόντα. Στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη κατανάλωση και σημαντικά λιγότερα κατάλοιπα που συχνά συνδέονται με δαπανηρή και χρονοβόρα απόρριψη στο περιβάλλον.

Η μειωμένη κατανάλωση κατά τη χρήση βοηθητικών φιλτραρίσματος κυτταρίνης σημαίνει:

• Λιγότερα απόβλητα
• Χαμηλότερο κόστος διάθεσης
• Μικρότερη απώλεια προϊόντος
• Αποτελεσματικό και οικονομικό φιλτράρισμα

Φιλική προς το περιβάλλον απόρριψη

Τα βοηθητικά φιλτραρίσματος κυτταρίνης μπορούν να απορριφθούν εύκολα, οικονομικά και εν μέρει, ακόμη και κερδοφόρα εφόσον καθιστούν δυνατή την πλήρη ανάκτηση πολύτιμων βοηθημάτων επεξεργασίας (όπως καταλύτες).

Αξιόπιστο και εξαιρετικά αποτελεσματικό

Στην πράξη, λόγω της ινώδους δομής τους, των οδοντωτών επιφανειών καθώς και του μεγάλου όγκου πόρων, συνήθως επιτυγχάνονται υψηλότεροι ρυθμοί ροής με οργανικά βοηθήματα φίλτρου σε σύγκριση με τα ορυκτά προϊόντα. Ταυτόχρονα, τα φίλτρα διαρκούν περισσότερο. Λόγω της δομής τους, οι ίνες αντιδρούν ελαστικά στις υπερτάσεις πίεσης. Γεφυρώνουν κατεστραμμένα σημεία στο υλικό φίλτρου και με τη χρήση εσωτερικής σύνδεσης διευκολύνουν τον επακόλουθο καθαρισμό του κέικ φίλτρου. Δεδομένου ότι τα οργανικά βοηθήματα φίλτρου είναι μαλακά και μη λειαντικά, οι αντλίες, οι σωλήνες και τα στοιχεία μεταφοράς είναι καλά προστατευμένα.

Bottle,With,Oil,And,Canned,Olives,On,Table
1500x1098
olive oil bottles