Συστατικά ΤροφίμωνVITACEL® Φυτικές Ίνες polypan

Οι φυτικές ίνες με το εμπορικό σήμα "VITACEL" παράγονται από τον μεγαλύτερο παραγωγό ινών στον κόσμο, J. Rettenmeier & Sohne (JRS) με έδρα τη Γερμανία.

Ενδεικτικά πλεονεκτήματα:

  • Διατήρηση φρεσκάδας και αύξηση απόδοσης
  • Μείωση κόστους
  • Εμπλουτισμός (claim) & Δυνατότητα αναγραφής «Πλούσιο σε φυτικές ίνες» στην ετικέτα του προϊόντος
  • Ενίσχυση αλεύρου
  • Gluten free
  • Μη αλλεργιογόνο

Αδιάλυτες

  • Φυτική Ίνα Μήλου
  • Φυτική Ίνα Bamboo
  • Φυτική Ίνα Βρώμης
  • Φυτική Ίνα Μπιζελιού
  • Φυτική Ίνα Πατάτας
  • Φυτική Ίνα Ρυζιού
  • Φυτική Ίνα Ζαχαροκάλαμου
  • Φυτική Ίνα Σίτου

Διαλυτές

  • Φυτική Ίνα Psyllium
Artboard 1
Sausages,Fried,With,Spices,And,Herbs,,Selective,Focus
Tasty,Appetizing,Healthy,Vegan,Black,Burgers,With,Beetroot,,Quinoa,And
Ice,Cream,Scoops,Collection,On,White,Background

Συστατικά Τροφίμων VIVAPUR® Κολλοειδή Συστήματαpolypan

Τύποι:

• MC (μεθυλοκυτταρίνη)
• MCC (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)
• HPMC
• Κυτταρίνη σε σκόνη

Τα Vivapur MC (Μεθυλοκυτταρίνη) και HPMC (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη) είναι σταθεροποιητές κυτταρίνης με υψηλή ικανότητα απορρόφησης νερού που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων με πολλά λειτουργικά πλεονεκτήματα.

Διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

Εφαρμογές:

• Προϊόντα χωρίς κρέας (vegan)
• Γεμίσεις τυριών
• Προϊόντα αρτοποιίας χωρίς γλουτένη (κέικ, ψωμί κ.λπ.)

Η κυτταρίνη σε σκόνη (σειρά L) επίσης χρησιμοποιείται στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, κρέατος και αρτοποιίας :

• Αντισυσσωματικός παράγοντας για χρήση σε τριμμένο τυριά
• Σε λουκάνικα ως γαλακτωματοποιητής
• Σε κέικ ως σταθεροποιητής