Συστατικά ΤροφίμωνΦυτικές Πρωτεΐνες

Πρωτεΐνη λούπινου

• Εξαιρετικές γαλακτωματοποιητικές ιδιότητες
• Ενίσχυση αρώματος & γεύσης

Πρωτεΐνη σίτου (υδρολυμένη)

• Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη από σιτάρι
• Έως 85% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
• Δεν επηρεάζει τα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης, όπως η γλουτένη
• Ουδέτερη γεύση
• Χρησιμοποιείται ειδικά για προϊόντα αρτοποιίας και τρόφιμα χαμηλών υδατανθράκων

Ενδεικτικές εφαρμογές:

  • Προϊόντα Vegan
  • Μπάρες Δημητριακών
  • Παγωτό
  • Προϊόντα αλλαντοποιίας
Portion,Of,All-purpose,Flour,With,Two,Grain,Ears
Fresh,Green,Peas,Isolated,On,A,White,Background
Flower,And,Seeds,Of,Lupine,On,A,White,Background,,Top
Range,Of,Coconut,Milk,Ice,Cream,With,Chocolate,,Matcha,Powder,
Milk,Powder,With,Glass,Of,Milk,On,Black,Background

Συστατικά ΤροφίμωνΠρωτεΐνες γάλακτος

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία των καταναλωτών και ταυτόχρονα μειώνουν το κόστος παραγωγής των τελικών προϊόντων.

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε:

• Βραστά αλλαντικά
• Προϊόντα με χαμηλά λιπαρά
• Γιαούρτια / παγωτά
• Τυριά
• Προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
• Ροφήματα ορού γάλακτος