ΦΥΣΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ (ULTRA LOW FAT 0-2%)
Η σκόνη κακάο λαμβάνεται μέσω εξώθησης, συμπίεσης, εκχύλισης και κονιορτοποίησης αμιγώς κόκκων κακάο από την Δυτικής Αφρική.
Κατάλληλο για προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες
Ενδεικτικές Εφαρμογές:
• Σοκολατούχο γάλα
• Vegan ροφήματα
• Γεμίσεις ζαχαροπλαστικής (Κακάο, Φουντουκιού κ.α)
• Μπάρες δημητριακών με κακάο
ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ (ULTRA LOW FAT 0-2%)
Προσδίδει χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα στα τελικά προϊόντα χωρίς να επηρεάζει τη γεύση τους.