Πρωτεΐνη λούπινου
• Εξαιρετικές γαλακτωματοποιητικές ιδιότητες
• Ενίσχυση αρώματος & γεύσης
Πρωτεΐνη σίτου (υδρολυμένη)
• Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη από σιτάρι
• Έως 85% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
• Δεν επηρεάζει τα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης, όπως η γλουτένη
• Ουδέτερη γεύση
• Χρησιμοποιείται ειδικά για προϊόντα αρτοποιίας και τρόφιμα χαμηλών υδατανθράκων
Ενδεικτικές εφαρμογές:
Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία των καταναλωτών και ταυτόχρονα μειώνουν το κόστος παραγωγής των τελικών προϊόντων.
Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε:
• Βραστά αλλαντικά
• Προϊόντα με χαμηλά λιπαρά
• Γιαούρτια / παγωτά
• Τυριά
• Προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
• Ροφήματα ορού γάλακτος