espa
polypan

Ειδικά Άλευρα/Νιφάδες/Σπόροι Δημητριακών

Συστατικά ΤροφίμωνΕιδικά Άλευρα/Νιφάδες/Σπόροι Δημητριακών

Τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης (δημητριακά, φύτρα, όσπρια κ.α.) αποτελούν την σύγχρονη τάση για υγιεινές, βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων.

  • Λούπινο
    • Νιφάδες
    • Αλεύρι
    • Θερμισμένο αλεύρι
  • Σιτάρι
    • Φύτρο σιταριού
    • Καβουρδισμένο φύτρο σιταριού

Το φύτρο σιταριού εξάγεται με 100% μηχανική διαδικασία κατά την άλεση του σιταριού στο μύλο. Σταθεροποιείται με ήπια θερμική επεξεργασία που εγγυάται διάρκεια ζωής 6 μηνών

  • Λιναρόσπορος
    • Λιναρόσπορος ολόκληρος
    • Αλεύρι λιναρόσπορου (σπασμένο)

 Φύτρο καλαμποκιού  (GMO free)

  • “Καβουρδισμένο” αλεύρι καλαμποκιού
  • Λεπτόκοκκο
  • Χονδρόκοκκο

Βελτίωση γεύσης για προϊόντα με βάση το καλαμπόκι καθώς και άλλα προϊόντα μπισκότων, αρτοποιίας και γλυκών.

  • Αλεύρι ρεβιθιού και αλεύρι φάβας
    • Φυσικό
    • Θερμισμένο αλεύρι (για ενίσχυση γεύσης)
  • Θερμισμένο αλεύρι Βρώμης   OA – T – GF
    Παράγεται από εξαιρετικής ποιότητάς βρώμης με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Περιέχει 4g /100g β-γλυκάνης και περισσότερο από 13% πρωτεΐνης πολύ υψηλής ποιότητας.
    Λόγω μιας ειδικής θερμικής επεξεργασίας, το προϊόν OA-T-GF σταθεροποιείται ως και 12 μήνες παρά την υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα.
  • Θερμισμένο αλεύρι κινόα
    Η κινόα είναι ένας προϊόν χωρίς γλουτένη που μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό υποκατάστατο του ρυζιού και άλλων δημητριακών. Θεωρείται καλή πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών, βιταμινών του συμπλέγματος Β με υψηλή διατροφική αξία.
Oats,In,A,Spoon,In,A,Plate,On,A,Table