Τα προϊόντα JOHA® βελτιώνουν την ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων και των ποτών, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργασμένου τυριού, του γιαουρτιού, των γαλακτοκομικών ποτών, του γάλακτος σόγιας και πολλά άλλα. Κάθε μείγμα JOHA® είναι προσαρμοσμένο για συγκεκριμένες εφαρμογές, κυρίως, για να προσθέσει σταθερότητα στα γαλακτοκομικά προϊόντα μέσω υψηλής και αποδοτικής γαλακτωματοποίησης.
Για παράδειγμα, γαλακτωματοποιητικά άλατα JOHA® έχουν χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή επεξεργασμένων και φρέσκων παρασκευασμάτων τυριού για την παροχή της αναμενόμενης υφής και τήξης. Τα μείγματα JOHA® είναι όλα gluten και GMO free.
Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:
• Ενισχύουν την υφή και τη σταθερότητα
• Βελτιώνουν τη γεύση του τελικού προϊόντος
• Ελέγχουν το ιξώδες και βελτιώνουν την τήξη κατά τη θέρμανση
• Βελτιώνουν τη σταθερότητα των τροφίμων
• Βελτιώνουν την κατακράτηση υγρασίας
• Μειώνουν το νάτριο
• Αποδοτική Γαλακτωματοποίηση
• Προστατεύουν τις πρωτεΐνες κατά το μαγείρεμα
• Αποτρέπουν την πήξη και την καθίζηση πρωτεϊνών
• Μειώνουν το κόστος
• Σταθεροποιούν την ανάπτυξη χρωμάτων
• Εκχύλιση πρωτεΐνης
Εφαρμογές για JOHA®:
• Επεξεργασμένο Τυρί / Τυρί κρέμα
• Γιαούρτι
• Πρωτεϊνικά ροφήματα
• Dips / Σάλτσες
• Φυτικά Γάλατα / Κρέμες
• UHT Milk/ Creamer
• Γάλα Εβαπορέ
Οι σταθεροποιητές BEKAPLUS® βασίζονται σε Υδροκολλοειδή και άλλα λειτουργικά συστατικά που βελτιώνουν τη συνοχή, το ιξώδες και την αίσθηση του στόματος διαφόρων γαλακτοκομικών προϊόντων.
Σταθεροποιούν το δίκτυο πρωτεϊνών-λιπών και βελτιώνουν τη συνοχή και την υφή του τελικού προϊόντος.